Young Ones muzikant Luuk ten Hoor vanavond in uitverkocht Theater Kikker

Vanavond spelen Young One Kiki en Eva Peelen in een uitverkocht Theater Kikker in Utrecht als onderdeel van het afstuderen van muzikant Luuk ten Hoor. Luuk kwam tijdens White Rabbit aanwaaien bij The Young Ones en groeide binnen korte tijd uit van muziekstagiair tot live muzikant, zangcoach en co-componist in de winterproductie White Rabbit. Aangestoken door het theatervirus, staat Luuk nu samen met twee Young Ones op het podium om zijn opleiding af te ronden. De voorstelling is helaas uitverkocht, maar hou deze jongen vooral in de gaten!

Luuk:
Vanavond speel ik mijn eigen muzikale voorstelling “CONTINU” in een uitverkochte zaal van Theater Kikker in Utrecht. Deze performance is voortgekomen uit de vier jaar die ik studeerde op de opleiding Musician 3.0 aan het Utrechts Conservatorium en hiermee sluit ik deze periode af.
 
In de voorstelling is muziek veruit het belangrijkste deel maar ik laat de deur open staan voor een theatrale omlijsting. Deze omlijsting is terug te zien in de locatie, de vormgeving van het podium en de samenwerking met twee actrices die ik tegen ben gekomen tijdens mijn stage bij Theater Young Ones. In de muziek hoor je veel invloeden terug van soul, funk en jazz en ligt de focus op het creëren van een intieme en warme sfeer.”