30 maart: Afscheid van 10 jaar Young Ones

Locatie: Grote Voort 8, Zwolle

Beste Young Ones & aanverwanten,

Op zaterdagavond 30 maart, een dag voor we officieel sluiten, willen wij graag samen met jullie 10 jaar Young Ones vieren! Om dit op een passende wijze te doen heeft onze feestcommissie een feestelijk avondprogramma georganiseerd.

Onder leiding van ceremoniemeester en Young One van het eerste uur Tom Strik blikken we met elkaar terug, heffen we het glas, wagen we een dansje en verloten we allerlei Young Ones spullen. We kijken nog een keer achterom naar alle geslaagde voorstellingen en projecten, maar vooral ook vooruit, naar een toekomst waarin er ruimte ontstaat voor een nieuwe generatie makers en creatieven. 

Vier jij 10 jaar Young Ones met ons mee? Laat dan even weten dat je komt via onderstaande button. Het is voor ons in verband met inkopen fijn om een beeld te hebben van de opkomst.

Wij hopen je de 30e te zien zodat we met elkaar dit theatrale tijdperk met een knal kunnen afsluiten!

Met vriendelijke groet,
Namens The Young Ones

De Feestcommissie: Tom Strik, Sarah Kriek, Danielle Drost, Jente Taborsky, Nesta Jansen, Myrthe Brinckmann, Sam Kwakkel, Kiki Peelen & Young Ones team: Jeroen Kriek, Niek van der Sprong, Nelleke Simons en Kelly de Haan

Ik ben erbij

 

PROGRAMMA
20.00 uur: Inloop 
20.30 uur: Start (be there!)
00.00 uur: Einde
LET OP: Betalingen aan de bar kunnen alleen contant worden afgerekend! Drankjes zijn deze avond voor eigen rekening. Dus vergeet niet om voldoende contant geld mee te nemen.