Verhuisbericht: The Young Ones woont nu bij Zwolse Theaters!

Ok, er moeten nog wat gesjouwd worden en lang niet alle dozen zijn uitgepakt (het ontmantelen van een kerk met 7 jaar aan spullen blijkt een hele klus) maar… vanaf nu is The Young Ones te vinden en te bereiken op de nieuwe locatie, bij Zwolse Theaters, in Odeon!

Ons nieuwe adres is:
Blijmarkt 25
8011 ND Zwolle

Nu je weet waar we wonen, geven we je ook graag even een update over hoe alles er vanaf nu uit zal gaan zien:

Bereikbaarheid
In de nieuwe vorm waarin we werken houden we op een andere manier ‘kantoor’ dan voorheen. Waar de doorlopende werkzaamheden eerder tussen de bedrijven door werden opgepakt door het kernteam, is een vast aantal mensen vanaf nu in ieder geval twee vaste dagen per week aan het werk voor The Young Ones. Maar, deze dagen kunnen variëren. Dit betekent dat de bereikbaarheid van The Young Ones ook op een andere manier in elkaar steekt dan voorheen. We hebben geen eigen pand meer te verhuren of beheren en werken voornamelijk op projectbasis. Het kan dus zijn dat je niet per direct iemand telefonisch kunt bereiken die je wilt spreken. Bellen kan altijd. Je telefoontje komt dan binnen bij het secretariaat van Zwolse Theaters en wordt doorgezet of genoteerd. Wil je rechtstreeks contact met een van ons, dan kun je natuurlijk ook altijd mailen.

Het telefoonnummer van Zwolse Theaters is: 038-4288280

De namen en mailadressen van het Young Ones Team vind je hier!

je hebt het goed gezien, we hebben een nieuwe samenstelling
De grote verhuizing van The Young Ones, betekende niet alleen het opnieuw inrichten van kantoren en ruimtes, maar ook van het team. We hebben de kans gegrepen om op volle kracht vooruit te gaan. En daar hoorde een inhoudelijke aanvulling bij aan het Young Ones team. Hiermee zetten we een professionaliseringsslag in die al heel lang klaar ligt, maar tot op heden door gebrek aan mankracht uit bleef.

Naast de bekende gezichten (Jeroen Kriek – Artistiek Leider, Anne van Uum – Zakelijk Leider en Kelly de Haan – Hoofd PR & Marketing) zijn er twee nieuwe gezichten aan het team toegevoegd. We stellen ze even voor!

nellekeNelleke Simons – Strategisch producent
Productie en strategie is een onmisbare tak in een goed functionerend theater. Zowel binnen voorstellingen als in lopende zaken. Nelleke gaat The Young Ones inhoudelijk versterken als productiekanon tijdens de producties, maar ook in de dagelijkse (strategische) bedrijfsvoering van The Young Ones. Zoeken naar kansen, samenwerkingen en mogelijkheden. Samen met Jeroen uitstippelen en uitwerken van concepten en The Young Ones naar een hoger level tillen op het gebied van begeleiding van processen (zowel met spelers als in beleid).

Meer weten over Nelleke? Hier stelt ze zich voor!

liza_zw_def2Liza Slootman – Educatie
Liza heeft de afgelopen jaren haar waarde als speler en maker bij The Young Ones al meerdere malen bewezen. Met haar docentenachtergrond en neus voor educatie is zij dan ook de aangewezen persoon om vanaf nu de educatietak van The Young Ones verder op te zetten en uit te bouwen. Liza zal de komende tijd bezig gaan met het ontwikkelen van al het aanbod dat onder de noemer educatie valt en is al hard bezig met allerlei mooie plannen voor de komende tijd.

Meer weten over Liza? Lees hier verder!

Wat kunnen jullie verder nu van ons verwachten?
Eigenlijk van alles, behalve de oude locatie. We gebruiken de komende maanden tot de zomerperiode om de overgang van oud naar nieuw goed vorm te geven, het pand definitief af te sluiten, alle spullen over te hevelen en alles klaar te leggen voor het komende seizoen. En dan… komt er in september gewoon weer een auditiedag en gaan we komend jaar een heleboel mooie dingen maken op verschillende plekken, maar wel op zijn Young Ones. Kortom, we zijn er klaar voor. Hopelijk jullie ook!

Mocht je na dit bericht toch nog wat vragen hebben over hoe en wat en waarom, dan kun je al je vragen gewoon bij ons kwijt via  

 

tyo_kantoor