The Young Ones genomineerd voor Cultuurprijs

Stem_nu_afbZwolle – Deze donderdag zijn de nominaties bekendgemaakt van de Overijsselse Kunstverkiezingen 2012. De verkiezing van de beste Overijsselse kunstman, kunstvrouw en kunstploeg van het jaar wordt voor de tweede achtereenvolgende keer georganiseerd.

Uit Zwolle is voor Kunstman van het jaar Ewout Hol (Theater Gnaffel) genomineerd. Ook The Young Ones uit Zwolle kan rekenen op een nominatie, in de categorie Kunstploeg van het jaar. Vanaf vandaag tot en met donderdag 10 januari 2013 kan het publiek een stem uitbrengen via overuit.nl/kunstverkiezing. Op de website is tevens een korte beschrijving te vinden van de genomineerden. De winnaars van de Overijsselse Kunstverkiezingen 2012 worden woensdag 16 januari 2013 bekendgemaakt. De prijzen zullen worden uitgereikt door oud-gedeputeerde cultuur Dick Buursink.

DUS STEM NU VIA DEZE LINK

En breng ook meteen je stem uit voor Elout Hol, die ook dit jaar weer prachtige poppen heeft gemaakt voor ‘Jeanne, de heks van Armagnac’.

De nominaties voor de Overijsselse Kunstverkiezing 2012 zijn aangedragen door de medewerkers van theaters en andere culturele instellingen, de Provincie Overijssel, de dagbladen de Stentor en De Twentsche Courant Tubantia en RTV Oost.

De jury staat onder voorzitterschap van presentator Peter Schoof en bestaat verder uit cultuurmakelaar Eléon de Haas, uitgever Paul Abels en Aranka Wijnbeek van het Stedelijk Museum Zwolle.

Bron: Weblog Zwolle

– See more at: http://www.theateryoungones.nl/2012/12/the-young-ones-genomineerd-voor-kunstprijs-overijssel-stem-nu/#sthash.3Bx3qAG5.dpuf