Stem op ons bij de Rabo clubkas campagne!

STEM OP ONS!
Help ons geld op te halen voor de verbouwing van ons nieuwe pand!


The Young Ones heeft een nieuw pand, maar wat nog mist is genoeg geld en middelen om de boel te verbouwen tot een volledig functionerende maakplek en theater. We hebben o.a. geld nodig voor het leggen van een nieuwe vloer, het bouwen van een studio en foyer, een keuken, goede verwarming etc.

Daarom doen wij mee aan Rabobank Clubkas campagne! Bij deze actie kunnen alle mensen met een rekening bij de Rabobank gedurende twee weken stemmen op diverse deelnemers. De Rabobank verdeelt maar liefst 100.000 euro onder alle deelnemers (90 in totaal). Het bedrag dat je uiteindelijk krijgt, hangt af van het aantal stemmen.

Kortom: Hoe meer stemmen, hoe meer we ophalen en hoe meer we kunnen doen de komende maanden om ons theater weer in de steigers te krijgen.

Wat moet je doen?

1. Ga naar: https://www.mijnbankversterkt.nl/ijsseldelta/start/
2. Breng je stem uit.
3. Vertel iedereen in je omgeving die ook een Rabobank rekening heeft dat ze ook even stemmen.
4. Herhaal punt 3.
5. Herhaal punt 3 nogmaals indien nodig.
6. Help ons aan een mooi bedrag!

Alvast dank aan al onze Rabo-leden! Sharing is caring!


P.S. Zit je niet bij de Rabobank, maar wil je The Young Ones wel graag steunen met een eenmalige donatie? Dat kan ook. Wij zijn een stichting met ANBI status. Alles dat je geeft kun je aan het eind van het jaar van de belasting aftrekken. Neem contact op via [email protected] en wij vertellen hoe je ons kunt helpen.

clubkas