StarWarsBlog: “Volgens mij gaat tijd te snel”

Wat een tijd. Wat is tijd? Volgens mij gaat tijd te snel. De tijd gaat namelijk veel te snel. Zaterdag is al onze laatste dag in Utrecht!
Het lijkt wel vorige week dat we voor het eerst in Rotterdam speelden, en onze zenuwen onze keel uitvlogen om vervolgens via ons achterwerk weer ons lichaam in te treden.
Alles ging goed, toen werd Elene ziek. Toen werd Elene beter en toen werd de rest van de crew ziek, waaronder ik (Thomas) en Ingvild (de opperstarwarsridder).
Mijn stem is nu denk ik voorgoed geëmigreerd naar Curaçao en hij stuurt niet eens een kaartje. Dan weet je opeens wie je echte vrienden zijn.
Omdat ik een beetje moe ben in mijn hoofd van de aspirine, hier een kort en bondig overzicht van de hoogtepunten van de afgelopen week (en een paar dagen daarvoor):

* We hebben eindelijk zenders. Eindelijk kan omroep Max ook de avonturen van Jeroen en Barrie volgen.
* Elene die vindt dat het woord “Lullig” best gebruikt kan worden tegen kinderen van 7. En daar worden tussen ons dan weer heftige discussie over gevoerd.
* Ik ontvang steeds meer complimenten over mijn schitterende fluitspel tijdens het parademaken: “Rot op met dat gefluit!” “Gaat deze muziek de hele dag gedraaid worden?” (ondertussen horen we wel alle Parademedewerkers het Star Wars deuntje neuriën…)
* Uber gezellige pyjama party in het huis van Elene, waar we de schitterende emotionele b film “From Prada tot Nada” hebben gekeken.

ThoEnkel* Het ultime moment van de week: Tijdens het binnenhalen van het publiek niet kijken waar ik mijn voet zet en heel dansant met mijn voet in een greppel blijven haken, waardoor mijn enkel een schitterende krakende draai maakt. Mijn enkelbanden zijn gedraaid, bloeduitstorting, zo’n dikke enkel dat ik niet meer in mijn schoen pas. Gewoon vrolijk daarna twee voorstellingen spelen en ’s avonds in het ziekenhuis te horen krijgen dat het 6 weken kan duren voordat het weer goed is.

* Repeteren op krukken met Katelijne voor de laatste week van de vakantie als we theater Odeon de Spiegel Star Wars in Zwolle gaan spelen. Elene kan in die week niet spelen omdat ze dan op de Toneelschool in Arnhem zit… (dit weekend meer info over de Star Wars week in Zwolle!!)

Ik hoop dat jij, lieve lezer/lezeres nu een beetje een beeld hebt van de afgelopen tijd.
Kom je snel nog een keertje kijken? Zou erg gezellig zijn 🙂

May the force be with you, always

Thomatio Engevelli