Star Wars Blog: “Ik ben best zenuwachtig”

Jeroen&barbaraRep12mei-14Deze week begint de Parade in Rotterdam. Volgens mij vrijdag.
Oh ik moet toegeven: Ik ben best zenuwachtig en ik weet dat Thomas ook in z’n broek schijt. Wij zijn toch maar met z’n tweeen.. Maarja, dat is ook een enorme uitdaging en daar heb ik heel veel zin in. En ik heb onwijs veel zin in de sfeer op de Parade met al die tenten en voorstellingen en hopelijk heel mooi weer en natuurlijk leuk publiek die allemaal wél van theater houden.

De voorstelling staat als het goed is, maar nog niet als een huis.. Volgens Jeroen moeten we de voorstelling nu gaan veroveren.. Tja, want: Hoe gaan kinderen op de voorstelling reageren? Hoe is het om in een tent te spelen? Zullen er wel mensen komen? Hoe maak je Parade? Aan al die vragen probeer ik maar niet te veel te denken. Het zal vast vanzelf wel loslopen. Ik heb ook helemaal geen ervaring met kindervoorstellingen, dus ik ben heel benieuwd hoe ik ga reageren als er opeens drie kinderen schreeuwen dat ze moeten plassen en er ook nog eens een paar weglopen omdat het te eng is of te saai of gewoon te warm. Thomas heeft wel wat meer ervaring dus van hem kan ik vast wel leren. Achja, we moeten het toch samen doen. Ik denk wel dat kinderen, maar ook zeker volwassenen de voorstelling leuk gaan vinden. Dus verveel je je nu al en heb je zin in een groot Star Wars spektakel óf verveel je je nu al maar heb je geen idee wat Star Wars inhoudt, kom dan zeker langs deze zomer.

Ik hooop jullie allemaal te zien, volgende week donderdag in Rotterdam ( of natuurlijk de rest van de zomer in Utrecht, Den Haag en Amsterdam)

Iets met the Force enzo.
Kussels
van Barry (Elene Zuidmeer)

Hier een paar foto’s van de eerste doorloop:

Jeroen&barbaraRep12mei-22
Jeroen&barbaraRep12mei-32
Jeroen&barbaraRep12mei-48
Jeroen&barbaraRep12mei-51
Jeroen&barbaraRep12mei-69
Jeroen&barbaraRep12mei-74
Jeroen&barbaraRep12mei-97
Jeroen&barbaraRep12mei-14