Spelers Blog Odyssee

Als je aan de spelers van The Young Ones productie De Odyssee van O vraagt wat er nou zo speciaal is aan The Young Ones, krijg je veel verschillende antwoorden. En gelukkig zijn ze het er allemaal over eens dat het gewoon heel erg leuk is! Zie hieronder een selectie van wat spelers over ons te zeggen hebben…
 Saskia van der Meulen – 24 jaar – Wezep
 Toen ik eind 2010 de voorstelling ‘Meisjes Internaat’ zag was ik onder de indruk. Dit wilde ik ook! Ik  besloot om te auditeren voor een wintersprookje van The Young Ones. Sinds begin oktober zijn we als  een ware theaterfabriek een voorstelling uit de grond aan het stampen. Er wordt getraind, gespeeld,  geschreven, gebiechd, geregisseerd, geproduceerd en vooral veel plezier en gemaakt. Ik ben blij dat ik er  bij ben!

 

 

Shanel Beumer – 12 jaar – Raalte
Toen ik vorig jaar binnen kwam om audities te doen voor Jeroen
de Grote kende ik niemand. Ik zag een gewone kerk. Maar als ik
iets verder liep zag ik die leuke banken en vrolijke doeken en kussens
en vooral die aardige mensen.
Dit jaar kwam ik weer binnen en zag precies hetzelfde als vorig jaar.
Ik voel me blij en zorgeloos als ik TYO binnen loop (serieus!)
Ik vergeet alles wat er thuis is gebeurt ruzies en blablabla.
Maar bij TYO kan ik ff alles laten gaan. Ik voel me vrij bij jullie.
Klinkt raar he? Maar dat maakt TYO zo bijzonder. Je vergeet alles
en je kunt je even laten gaan. Is raar maar het is wel zo. TYO
is mijn heilige plek.

 Jasha Minkjan – 22 jaar – Zwolle
 Theater betekent voor mij een heerlijke plek om los te gaan. Ik sta vaak al bekend als de rare, bij theater  merk ik dat ik daar juist profijt van heb. Het is elke zaterdag druk zijn, maar wel hele toffe mensen  ontmoeten. Ik krijg er onderhand juist energie van, in plaats van alleen maar moe zijn. The Young Ones  zijn als een warme deken in een koude theaterzaal.

 

 


Elisa de Weerd – 14 jaar – Zwolle

Tot nu toe vind ik het super bij theater young ones!
Elke week verheug ik me enorm op zaterdag.
De training vind ik eigenlijk ook best leuk, op een paar oefeningen na.
Verder zijn ook de mensen ontzettend aardig, je vermaakt je de hele dag!
Ik ben erg blij dat ik auditie gedaan heb.


Pascal Franssen – 14 jaar – Heino

The Young Ones is erg speciaal voor mij, want ik hou ten eerste erg veel van acteren. Maar hier in The Young Ones is het nog specialer, want iedereen hoort erbij en samen ben je een grote familie en je brengt ook heel veel tijd met elkaar door. Er is altijd een goede sfeer.
 Margot Vermeiden – 13 jaar – Hasselt
Ik deed in eerste instantie mee aan de Odyssee van O omdat mijn zus een flyer kreeg en we dachten: goh,  als we nou samen mee doen wordt het vast wel leuk.
Toen in het begin wilde ik er mee stopppen omdat het best veel tijd kost. Ik ben toen toch gebleven, en ik  vind het nu superleuk! Het is een topgroep en bij het theater is altijd heel erg leuk. Het is alle energie en  tijd waard. De trainingen zijn zwaar maar ook leuk. En ik zou deze ervaring voor geen cent willen  missen!

 

Dorith van Weeren – 16 jaar – Deventer
Theater maken is wat ik het allerleukste vind om te doen, ik wil er het liefst mijn beroep van maken. Vorig jaar heb ik voor het eerst auditie gedaan bij The Young Ones, voor de voorstelling ‘Meisjesinternaat Vredestein’ en er ging letterlijk een wereld voor me open, het gebouw alleen al is een geweldige plek om te zijn. Bij The Young Ones heb ik in één jaar al meer geleerd dan in al mijn theaterjaren daarvoor samen, er wordt altijd hard gewerkt en je bent nooit alleen. Ik ben van plan om aan nog veel meer theatervoorstellingen en projecten van The Young Ones mee te doen, want het wordt alleen maar leuker!

 

Anna Kamminga – 14 jaar – Heino
De young ones is heel speciaal voor mij. Dat komt doordat het na een tijdje voelt als een 2e thuis en dat ervaar ik als zeer bijzonder. Ik Blijf er ook het liefst na de repetities nog zo lang mogelijk hangen omdat de sfeer er zo fijn is. Ik heb al wel bij meerdere theater verenigingen gezeten, maar nooit was de sfeer zo fijn als bij theater young ones.
Dat is waarom the young ones zo speciaal voor mij is.

 

 Rose Henderson – 11 jaar – Zwolle
Ik vind het echt heel  leuk bij Theater the young one’s, en ik heb er elke week weer zin in. Niet alleen het  repeteren en trainingen zijn leuk, maar ook de mensen om je heen zijn echt HEEL leuke om mee te  werken! Het is heel special hoe van alles door elkaar zit, en toneel spelen, en zingen en dansen en dit en  dat, echt gaaf!

 

 

Jeffrey Tomberg – 22 jaar – Nijverdal