Romeo: Work in progress #4

Op 5 oktober gingen de repetities van de nieuwe winterproductie ‘When Romeo meets Juliet’ van start. De komende maanden wordt er wekelijks gerepeteerd voor deze nieuwe wintervoorstelling, die op 28 december zijn premiere beleeft in het Young Ones Theater. En zoals velen van jullie van The Young Ones gewend zijn, brengen wij ook bij deze productie het maakproces in beeld!

Een kleine verandering… dit jaar stappen wij af van de welbekende ‘biechtvideo’s. De biechtvideo’s kennen jullie misschien nog van voorgaande jaren. Dit jaar pakken we het weer net even iets anders aan. We nemen jullie graag nog verder mee in het proces van spelers en makers en alles dat daar omheen gebeurd. Wat komt er allemaal kijken bij zo’n theaterspektakel? Wie spelen er mee? Waar gaat de voorstelling eigenlijk over en wat vinden de spelers daarvan? Waarom Romeo & Julia? Wat maakt iedereen eigenlijk mee? Hoe kom je bij zo’n decor? Wij vertellen het allemaal aan jullie in ‘When Romeo meets Juliet – Work in progress’!

Deze week in aflevering 4:
Veel mensen bezoeker theatervoorstellingen voor hun plezier, maar vaak heeft theater ook een maatschappelijk thema. Wij vroegen aan de spelers wat voor hun de waarde van theater is.

Camera & Montage: Jeffrey Tomberg