Plaats hier je 1000-sterren recensie over Cirque de la Decadence!

 

sterren

 

 


“Een fantastisch spektakel. Met recht knallend de kerk uit. Overweldigend, wat hebben alle betrokkenen hun ziel en zaligheid in deze voorstelling gelegd, chapeau voor deze enthousiaste groep mensen. Ga zo door, al zal het helaas niet meer op die unieke locatie zijn. Monique en Jeroom Slootman”


“Een goddelijke beleving. Theater zoals je dat nog nooit gezien hebt!”


“Ik vond de voorstelling the Young Ones waardig!!! Genoten. The young ones cirkel in de kerk is voor mij nu rond van See me, feel me tot nu heb ik genoten van jullie, jullie zien (op)groeien en me iedere weer verwonderd. Dank!!!! En …tot de volgende!!!!!!”


“Geweldig! Weer een fantastische voorstelling!!”


“GEWELDIG!! Vooral de stem van hoop was zo mooi!”


“Zo als altijd was ook dit weer een geweldige voorstelling met een mooie boodschap. ðŸ‘Œ”


“Sowieso 6 sterren!”


“Ik heb 3 uur lang genoten. Wat een goed spel, wat een verbeeldingskracht, wat een energie, wat een prachtverhaal!”


“Griekse mythologie, clowns en maatschappelijke onderwerpen in het hier en nu zijn geniaal gecombineerd. Maar de voorstelling gaat ook over The Young Ones zelf en de oerkracht van dit unieke theatergezelschap.”


“The Young Ones laten zien dat het onmogelijke mogelijk is! Wat een crew, wat een verhaal, wat een voorstelling!!”


“Een geweldige plek voor jongeren om echt theater te maken met een goed verhaal!”


“Ongelofelijk waardevol en uniek wat daar gebeurt!”


“We hebben een geweldige voorstelling gezien. Geweldig! Met als toppers Eros en de kleine Hera. Eros stal de show. De kleine Hera ontroerde….we kwamen er heel blij vandaan. O en de cancan! Super Meis!”


“Zaterdagavond genoten van de voorstelling. Wat werd er goed gespeeld!”


“Het was laat geworden gisteravond. Uitslapen zat er niet echt in. Huiswerk weet je wel. Met een ijzeren discipline wordt er gewerkt. Aan school aan theater, aan zichzelf.

Daar ging ze weer. Een spoor van zand achterlatend in huis.

Cirque de la Decandence sluit een periode af. Weg uit het heilige huis van de hoop. De St. Michaëlskerk moet gesloopt. Met weemoed loop ik na de voorstelling naar buiten. Warme herinneringen komen boven. Aan de vos met roze bril. De pick-up waar Roy Orbinson krakend verslag deed van ‘You got it’. Waar Jezus vanuit de hoogte minzaam op ons neerkeek. Aan de bar waar we de week doornamen na een lesje theatersport. Dit was de laatste keer.

Als ik buiten ben voel ik trots. Ongelooflijke trots op alle theatermakers van Cirque de la Decadence en al die andere voorstellingen die de afgelopen zeven jaar voorbij zijn gekomen. Rechtsom of linksom lukt het hen iedere keer weer mij te beroeren.

Het is altijd veel bij The Young Ones. Zij serveren rijkelijk hun drank en spijzen en dienen overvloedig op. Soms lust ik iets niet, valt de maaltijd me zwaar, moet ik kokhalzen of blijf ik maar eten tot ik er buikpijn van krijg. Nooit ga ik moe maar voldaan naar huis. Nee, het voedt mijn vraatzucht of bederft mijn eetlust. Doe maar normaal is geen optie. En laat dat nou precies zijn wat mijn trots te eten geeft. Niks niet normaal. Over the top ermee, pure overkill!

The Young Ones gaat aan het werk met jonge mensen en brouwt samen een soepje. En of je het lekker vindt of niet. Eten zul je! En in de scheet die je achteraf laat, zijn altijd de ingrediënten van bevlogenheid, wil, vertrouwen én jazeker de hoop te ruiken. Dat is in ieder geval waar dochterlief na iedere repetitie naar ruikt. De geur van verval is niet Nix.”
– Willeke Verwoerd


“Het was een fantastische voorstelling. Vol verrassingen. Bedankt!”


“Ik vond het een ge-wel-dige voorstelling, vons het zelf jammer dat ik niet heb meegedaan. Belichting – geluid en spel ontzettend goed!”


“Fantastisch om te zien hoe de mix van Young Ones en “Old Ones” uitpakt in een spectaculaire voorstelling, zoals je ze in de hedendaagse theaterwereld maar zelden ziet. Het zegt wel genoeg dat een voorstelling van twee en een half uur voorbij vliegt en je achter laat met een gevoel van “meer, meer, meer…” Het einde met Eros en Hoop vond ik erg mooi en ontroerend. Een passende afsluiter voor de periode op de thuisbasis van de Young Ones. *****”


“Respect voor alle acteurs, technici en medewerkers voor het neerzetten van een uitzonderlijk groot spektakel!”


“Enorm genoten van de voorstelling (en het eten!) !!”


“Weer een voorstelling die alle zintuigen aan het werk zet. Een genot om mee te maken. Ik zal de ‘kerk’ missen. Het gebouw gaf ook altijd iets extra’s aan de voorstellingen. Als publiek altijd bovenop het spektakel. En niet te vergeten de passie en het enthousiasme van alle spelers en iedereen achter de schermen. Veel succes in de nieuwe vorm!”


“Ik vond het een geweldige voorstelling. Wat een werk is er verzet, in zo weinig tijd met zo weinig geld maar met zoveel te meer aan passie en enthousiasme. Prachtig om te zien, het spettert van het podium af. Zoveel jonge mensen met zoveel enthousiasme en vuur… dat is heel mooi om te zien , dat vuur neem je vervolgens mee naar huis…. geef het door… Dat is wat jullie doen , doorgeven aan jonge mensen , jammer dat deze plek , jullie “nest” er straks niet meer is , maar ik weet zeker dat jullie er weer in gaan slagen om op de nieuwe plek , vol vuur door te gaan. Annet”


“Geweldig wat het team, jong en oud heeft neergezet.bewonderenswaardig! We gaan zaterdag nog een keer. Petje af!”


“Super geweldig! En heel byzonder.”


“Top”


“De voorstelling was top, het eten was heerlijk, mijn ouders vonden het ook fantastisch.. Het was er wel een beetje fris ;-)”


“Super voorstelling. Vooral als je bedenkt in de korte tijd dat deze gemaakt is. Theater met een mooie boodschap en een gedenkwaardig afscheid van een mooie periode in de kerk. Hoopvol op weg naar een nieuwe periode.”


“Geweldig we hadden niet in de gaten dat het toch echt (volgens mij) wel bijna 3 uur duurde.”


“Bam, deze voorstelling kwam knallend het hart binnen!”

cirque_de_la_decadence-4