Menu de la Decadence door: Feest & Culinair!

Het decadente driegangen diner in de dinnershow Cirque de la Decadence wordt verzorgd door Feest & Culinair. Zij zullen zorgen voor een geweldig diner, maar wel 100% biologisch en met producten uit de streek!

Lees hieronder meer over Feest & Culinair of kijk ook eens op www.feestenculinair.nl

Door Feest & Culinair:

merken van moeder aarde – 100% natuurlijk

Zoals je van een ambachtelijke cateraar mag verwachten, bereiden wij alles zelf. Of het nu bij je thuis is of op je bedrijf. Sinds 2013 werken wij met de ’Merken van Moeder Aarde’. Wat de natuur ons te bieden heeft, zet Feest & Culinair in de spotlights. Zuivel, vlees, groenten, fruit en vis, Feest & Culinair werkt met 100% verse en natuurlijke ingrediënten. Zoals het hoort. Eerlijk & biologisch geteeld met respect voor Moeder Aarde en alle heerlijkheden die zij ons te bieden heeft. Dat verschil proef je duidelijk!

“Ons streven is de betrokkenheid tussen groen en de mens te vergroten “
– Hans Snippe, creatief ondernemer van Feest & Culinair

Onze ambitie is niet de grootste maar de meest smaakvolle cateraar van Zwolle en omgeving te zijn. Op een verrassende en creatieve manier nemen we je mee op een culinaire tocht en zetten we je zintuigen op scherp.

biologisch
Wij hechten veel belang aan een duurzaam en seizoensgebonden product. Waarom van ver halen als het dichtbij te verkrijgen is? We hebben ons verdiept in de streek en halen daar onze verse producten vandaan, van kaas uit Rouveen tot fruit uit Oldebroek en van groente uit de Koekoekspolder tot vlees uit het Vechtdal.

Momenteel wordt door onze koks keihard gewerkt aan het nieuwe smaakboek. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe smaken van Moeder Aarde? Stuur ons dan een mailtje op  o.v.v. Smaakboek.”