Making off: Purple Wedding

Deze zomer vond een  bijzondere internationale samenwerking tussen The Young Ones en Mime Wave Urkaine plaats:  de voorstelling: Purple Wedding!
Mime Wave is een afstudeerproject van de Oekrainse Anastasiia Liubchenko, die voor haar eindvoorstelling de samenwerking heeft gezocht met The Young Ones. In twee weken maakte Anastasiia samen met 6 mime acteurs uit Oekraine en twee acteurs uit Nederland in het Young Ones Theater de Mime voorstelling ‘Purple Wedding’ maken. De twee Nederlandse acteurs zijn niemand minder dan Young Ones Tom Strik & Vera Vogel! Het project wordt mede gecoached door de Moving Academy for Performing Arts uit Amsterdam. 

De voorstelling was te zien op het Stadsfestival in Zwolle, maar kreeg ook internationaal een podium. Eind oktober speelde Purple Wedding een week lang in Kiev , Ukraine!
Inmiddels is de laatste voorstelling gespeeld en zit het er helaas weer op. Maar wij kijken graag nog even terug op dit bijzondere project en willen iedereen bedanken voor de bijzondere samenwerking!

Bekijk hieronder de Making off van Purple Wedding, door Mime Wave Ukraine