Maker Jordi Kwakkel gaat jonge makers traject doen bij The Young Ones

SAMSUNG CAMERA PICTURESGoed nieuws! Vorige maand werd bekend dat het Nieuwe Maker Traject Overijssel is toegekend aan jonge regisseur Jordi Kwakkel. Jordi werkte bij TYO eerder als co-regisseur mee aan o.a. The Animals (2016), Cirque de la Decadence (2017) en White Rabbit (2018). Met ditontwikkelingstraject is Jordi twee jaar vast verbonden aan TYO, om zich bij ons verder te ontwikkelen tot regisseur.

“Met dit traject kan ik een ongelofelijk belangrijke stap binnen mijn ontwikkeling zetten. Er is nu voldoende ruimte en tijd om mijn autonome gedachtegoed centraal te plaatsen en deze te ontwikkelen.

Dat dit traject plaatsvindt onder de vleugels van The Young Ones, is in mijn ogen een uiterst logische stap. The Young Ones heeft mij, tijdens en na mijn opleiding, gesteund waar mogelijk. Dit traject is daar een duidelijk vervolg van. De kennis die het
gezelschap op zowel artistiek als zakelijk vlak in huis heeft, gaat mij helpen bij de ontwikkeling van mijn werk en mijn visie. Op mijn beurt hoop ik een nieuw geluid toe te voegen aan The Young Ones, het geluid van een aanstormende generatie theatermakers. Wat dat geluid gaat zijn weet ik niet. Tijd om daar achter te komen.” 

Jordi is op dit moment bezig om alle plannen en voorstellingen die hij wil gaan maken vorm te geven. Wij houden jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!