Lees nu onze eigen glossy: SHARE!

Alsjeblieft – Dit is SHARE! De Glossy over de Eigen Kracht Theatertour van The Young Ones, in opdracht van Provincie Overijssel. De SHARE is niet zomaar een naslagwerk van een project, het is een magazine met inhoud, inspiratie, diepte, humor en alles dat je moet weten over Eigen Kracht. En dat dan op een Young Ones manier in een Young Ones jasje. Zodat het voor jullie hopelijk zeker de moeite waar is om te lezen, ook als je niks met Eigen Kracht te maken hebt gehad.

SHARE KIJKT TERUG NAAR
2000 jongeren van 25 scholen (VO, VSO, MBO, HBO)
die hebben gedanst, gezongen, geacteerd
in workshops
tijdens een theater3daagse
op het Eigen Kracht Festival
en in de  voorstellingen Working Class Hero en Power to the People

SHARE IS GEMAAKT DOOR
The Young Ones. Een broeinest waar jongeren op professionele wijze worden getraind in theatermaken over de wereld waarin zij leven. Een organisatie met een visie die aansluit op de visie van Eigen Kracht:

Eigen Kracht werkt aan een samenleving waarin participatie en samenredzaamheid van burgers centraal staan. Waarin jongeren de zeggenschap houden over hun eigen leven. Centraal staat dat iedere jongere erbij hoort in de samenleving en dat iedereen mee kan doen.

The Young Ones droeg zorg voor de ontwikkeling, productie en uitvoer van dit niet alledaagse cultuurproject. Een uniek project vraagt om een bijzonder naslagwerk. Waarmee wij een statement willen maken voor de ontwikkeling van Eigen Kracht middels kunsteducatie. Waarin wij alle lezers willen uitdagen te geloven in hun Eigen Kracht. Dat is SHARE.

SHARE SHOWS YOU
2000 jongeren van 25 scholen
die een mening hebben over de wereld
en deze durfden te uiten
die hebben nagedacht over hun leven
over wat belangrijk is
en wat niet
over hoe je de regie zelf in handen neemt
en om hulp vraagt als je er even niet uit komt