Hét NYE feestje: Zwoell bij The Young Ones!

Pampampam! Deze Oud & Nieuw moet je in het Young Ones Theater zijn voor het beste feestje!
Waarom? Hierom:

Het is in kannen en kruiken! Het einde van het jaar is nabij en we zijn blij dat Zwoell en Gewoon038 samen weer een goeie nieuwjaars party kunnen geven, zodat we met jullie feestend het nieuwe jaar in kunnen gaan! Vorig jaar was dik! En dat willen we op z’n minst nog eens dunnetjes overdoen!

Dit gaan we doen met twee prachtige zalen in Theater The young ones! Waar we nog niet eerder een feestje gegeven hebben, maar de locatie spreekt voor zich! Een voormalig kerkgebouw, waar nu The Young Ones een theater van gemaakt hebben. En dat allemaal een paar minuutjes van het centrum vandaan! Dit klonk voor ons als een ideale setting voor new years! en op 1 januari gaan Zwoell en Gewoon038 tot minimaal 5:00 de klokken luiden voor het nieuwe jaar! Come join the fun!

De lineup gaat een zeer feestelijke worden en zal ook op korte termijn aan jullie verkondigd worden. Chris Mulder en Sadegh Shahidi zijn alvast geboekt in ieder geval ; )

Kaarten gaan vanaf heden in de verkoop en we zullen een beperkt aantal voordelige kaarten verkopen in 2 rondes. Daarna volgt de reguliere prijs. De kaarten die offline verkocht worden bij Kootuur Boetiek
zullen tegen de reguliere prijs van 18euro zijn.

Vorig jaar was het voor 700 man uitverkocht, en dit jaar kunnen we 600 man kwijt. Dus wees op tijd is het enige wat we hier over willen zeggen als je erbij wilt zijn.

Omdat zoals altijd alles beter zal zijn in het nieuwe jaar kunnen wij alvast niet wachten.

Tot volgend jaar!


Meer weten? Check hier het event!

 

offline kaartverkoop
Kootuur Boetiek
Grote Markt 2, Zwolle

online kaartverkoop
Gretige vogel ronde 10euro(UITVERKOCHT)
Slimme vogel ronde 14euro(UITVERKOCHT)
Reguliere vogel ronde 18euro

Koop hier kaarten!


Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar!