Herman & Art Verkopen hun Ziel op de Parade

Vol trots kunnen we mededelen dat we ook dit jaar weer op de Parade mogen staan met een nieuwe kindervoorstelling! Dit jaar brengen wij: Herman & Art verkopen hun ziel aan de duivel! The Young Ones is deze zomer voor de vierde keer te zien op dit grote theaterfestival.

 

HERMAN & ART
verkopen hun ziel

Vandaag speelt Herman het toneelstuk Faust voor jullie, bij hem op zolder. Het 240 jaar oude verhaal over de geleerde die zijn ziel aan de Duivel had verkocht. Zijn broertje Art zal hem helpen. Nou ja, helpen? Het lijkt alsof Art steeds bezig is met het spelen van een ander spelletje. Telkens wanneer ze op het punt staan om te beginnen, komt er iets tussen. En wanneer dan ook nog het buurmeisje Greetje onverwacht verschijnt, loopt het helemaal uit de hand en blijkt Herman dieper in het verhaal te zitten dan hij dacht.

In “Herman en Art verkopen hun ziel” is het duistere klassieke verhaal van Faust op onconventionele wijze bewerkt tot een theatervoorstelling voor jong en oud. Verwijzingen naar zowel klassieke thema’s als naar de actualiteit, de aanstekelijke humor en het fysieke spel, maken deze voorstelling een geweldige belevenis voor het hele gezin.

“Herman en Art verkopen hun ziel” is een voorstelling over de zoektocht naar levensvreugd, spelen met je broertje, je allereerste zoen en laat zien hoe nauw grote klassieke thema’s met de kinderlijke fantasie verbonden zijn.
Speeldata
De voorstelling is te zien op Theaterfestival de Parade van 20 juni t/m 25 augustus 2013.
Kijk voor speeldata op www.deparade.nl

Theaterfestival de Parade
Theaterfestival de Parade reist tijdens de zomer langs de vier grootste steden van Nederland. Het festival begint haar tournee in Rotterdam en reist vervolgend via Den Haag door naar Utrecht om af te sluiten in Amsterdam. Er staan zo’n 65 verschillende theater-, muziek en dansvoorstellingen, 45 bands en meer dan 15 kindervoorstellingen op de planken.  The Young Ones staat dit jaar voor de vierde keer op de Parade.

Cast & Crew
Tekst: Nard verdonschot
Spel: Christopher Parren, Katelijne Beukema, Nard Verdonschot
Regie: Jeroen Kriek