Auditie niet verplicht & deelname = gratis

The Young Ones heeft twee toffe projecten als opdracht gekregen: een voorstelling voor het Vier Oost Festival en een Theatrale parade in Kampen in samenwerking met Theater Gajes. Voor beide projecten zijn wij op zoek naar spelers van 10 t/m 26 jaar.

En guess what… Omdat het projecten in opdracht zijn, kun je gratis meedoen!
Je kunt meedoen aan:


parasolo-gorlitz_tom_neumeier_4theatrale parade in kampen
Regie: Jeroen Kriek & Maartje Keijzer

The game is on! Deventer en Zwolle troeven elkaar af met hedendaagse cultuur. In een theatrale parade wordt uitgemaakt welke stad de beste, bijzonderste en gaafste cultuur bezit. Van schreeuwende voetbalhooligans tot betoverende acrobatiek. Van smijten met raps tot schieten met koek. Uit alle hoeken en gaten in de winkelstraat in Kampen. Voor eens en voor altijd wordt uitgemaakt welke stad zich superieur mag voelen, of..…hebben ze toch meer gemeen dan we dachten?

The Young Ones en Theater Gajes creëren speciaal voor de Hanzedagen in Kampen een spectaculaire theatrale parade. Met grote objecten, acteurs op stelten, muziek en acrobatiek trekken zij door de straten. In deze battle of the cities worden alle facetten van de hedendaagse cultuur in beide steden aangeraakt; volkse cultuur, industriële cultuur en kunstzinnige cultuur. In een apotheose in de vorm van een theatraal concert wordt de strijd beslecht. Zwolle en Deventer blijken als Hanzestad toch een belangrijk element gemeen te hebben…

Speeldata: 16/ 17/ 18 juni ( tegelijktijdig met 4 oost
Repetitiedata: 12 / 13/ 14/ 15 juni
Repetitietijd: 19.00 uur tot 22.00 uur


festivouwyoung ones festivouw
Regie: Vera Vogel & Liza Slootman

The Young Ones komt naar je toe deze zomer! We staan dit jaar op het Vier Theater Festival in vier grote Overijsselse steden: Zwolle, Deventer, Hengelo en Enschede. En wat is een festival zonder festivalcamping? Niks! In een eindeloze karavaan van rijdende huisjes en uitvouwbare slaapgelegenheden trekt The Young Ones langs de vier steden. Ter plaatse ontvouwt zich als een vouwwagen een pop up performance, zodat het festival in een echt festival verandert, met een echte camping.

Laat je entertainen door het animatie team! Sla een pluimpje badminton op de perfect onderhouden grasmat! Kom feesten in de vierentwintiguurstent en ervaar het ultieme festival gevoel! Puur genieten van pop up performance met een wc-rol onder je arm.

We trekken met Festivouw langs de 4 steden herhalen de performance per stad.

Speeldata: 16 en 17 juni (gelijktijdig met Parade in Kampen)
Repetitiedata: 3 & 4 juni – 10 & 11 juni


Schrijf je meteen in via onderstaand formulier: