Flood – A Perfect Day

Poster-flood-websiteOp zaterdag 18 oktober beleefden twaalf acteurs met een verstandelijke beperking en twaalf Young Ones spelers samen de premiere van de bijzondere voorstelling ‘Flood’. Flood is de eerste coproductie van Theater Totaal en The Young Ones.  De voorstelling is gemaakt in een repetitiemarathon van acht aaneensluitende dagen en nachten. Een cast van totaal 24 spelers en het team van professionele makers, werkte, trainde, repeteerde en leefde samen in het Young Ones Theater om in een week tijd toe te werken naar een spectaculaire voorstelling.

 

FLOOD
A perfect day

Regie: Jeroen Kriek & Elma ten Boekel

“Ik laat een grote vloed over de aarde komen, een watermassa die haar zal overspoelen, om alles onder de hemel waarin levensadem is te vernietigen; alles op aarde zal omkomen. Maar met jou zal ik een verbond sluiten.”
-Genesis 6:17

Een bont gezelschap van volstrekt uiteenlopend pluimage kijkt uit naar de naderende donderwolken en fantaseert vast over de dag van morgen,

Just a perfect day,
Drink Sangria in the park,
And then later, when it gets dark,
We go home.


Theater Totaal
Theater Totaal is een werkplek waar talentvolle muzikanten en acteurs met een verstandelijke beperking hun droom van uitvoerend artiest kunnen waarmaken. Op de muziek- en theaterwerkplaats werken deelnemers aan de ontwikkeling van hun artistieke vaardigheden. Ze worden daarin begeleid door docenten uit diverse kunstvakopleidingen die beschikken over didactische en pedagogische vaardigheden. Theater Totaal is onderdeel van Amerpoort.

www.theatertotaal.org

Flood wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel en het VSB Fonds.

Logo Provincie Overijssel

 

 

VSB

_______________________________________________________________________________

MAKERS
Concept en regie: Jeroen Kriek & Elma ten Boekel
Productie leiding: Ingvild Molenaar
Productie assistentie: Sarah Evers
Begeleiding acteurs Theater Totaal: Margot de Jong
Techniek: Bob Kruiskamp en Iwan Kolk
PR & marketing: Kelly de Haan
Documentaire: Fokke Baarssen
Fotografie & vormgeving: Erik Franssen
Catering: Hill Breedveld/ Kunst en Kookwerk
Zakelijke leiding: Ilona Kevelham

SPELERS
Lotte Tijdhof, Suzanne Schrijver, Doortje Nipius, Sophie Koffeman, Liza Hein, Marie- Therese Maurits, Luuk Postma, Bart Vos, Marije de Haan, Roosmarijn Muller, Carlijn Smits, Anne van Uum, Tom Strik, Alies Poll, Berry Sabbé, Daan van der Linde, David Zilversmit, Desiree van Geel, Hassan Ahmida, Isabelle Schreuder, Jorn Smit, Mathijs Ruitenbeek, Reggie Dennen, Remco Werkhoven, Richard Yildiz