The Young Ones krijgt weer een eigen theater

ZWOLLE MAAK JE BORST MAAR NAT: THE YOUNG ONES HEEFT EEN NIEUWE PLEK!
 
Sinds we uit onze mooie theaterkerk zijn, hebben we hard gezocht naar een nieuw honk. Een plek waar we weer op zijn Young Ones kunnen theater maken, experimenteren, bouwen, hangen, feesten, kunst maken en ga zo maar door. Een vrijplaats voor het kunstige denken, een kreukelzone voor de nieuwe generatie, een plek waar de jonge mens anders durft te zijn en op drift kan raken.
 
“Wie zoekt zal vinden”, zeggen ze. En dat klopt! Want sinds dit weekend hebben wij de sleutel van onze nieuwe loods. (Naam voor dit nieuwe theater komt nog, suggesties mogen gemaild naar [email protected]). Met deze loods willen wij zorg dragen voor een nieuwe plek in Zwolle waar weer ruimte is voor het experiment, voor ontwikkeling, voor groei.
 
Ons nieuwe honk bevind zich op het industrieterrein op Grote Voort (nummer 8) en bestaat uit een te gekke industriele loods, niet ver van het station, met ook nog eens heel veel buitenruimte. De komende maanden zullen wij gebruiken om te keihard te (ver)bouwen aan deze nieuwe culturele broedplaats . Er komt een nieuwe vloer en wand in, een extra verdieping en we bouwen natuurlijk weer een eigen theaterzaal. Vanzelfsprekend zullen we deze nieuwe plek op gepaste wijze inwijden dit voorjaar. Daarover horen jullie nog van ons.
 
Op naar een nieuw huis met heel veel nieuwe kansen, voorstellingen, bizarre projecten en een te gekke underground vibe. The Young Ones = under construction!

foto1