Doe Auditie op 21 september

Jong Theatertalent gezocht!

AUDITIEDAG 21 SEPTEMBER

Poster-Auditie-2013-internet-V2-719x1024Op zaterdag 21 september vindt in Theater Young Ones een auditiedag plaats voor verschillende theaterprojecten  van The Young Ones. Je kunt bij je inschrijving aangeven voor welke productie jij auditie wilt doen. Weet je het nog niet? Dan kun je ook een algemene auditie doen en geven wij jou advies. Ben jij tussen de 10 en 26 jaar? En wil je meedoen? Geef je dan nu op via onderstaand inschrijfformulier en geef aan welk project jouw voorkeur heeft!

Via ‘lees meer’ of via het menu rechts klik je per project door naar meer informatie over het project en de docent!

______________________________________________________________________

Je kunt auditie doen voor de volgende producties:

Winterproductie | Romeo meets Juliet | 10 – 26 jaar
Regie: Jeroen Kriek

De grootste voorstelling van The Young Ones is het jaarlijks terugkerende winterproductie. Dit jaar kun jij auditie doen voor ‘Romeo meets Juliet’. De winterproductie speelt van december 2013 t/m februari 2014. Je repeteert en traint in de periode van oktober – elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Student Romeo, zelfverzekerd, intelligent en de wereld aan zijn voeten ontmoet op een dorpsfeest kermismeisje Juliet. Tegen alle wetten in worden ze verliefd en laten ze zich door niemand tegenhouden. Niet door de ouders van Juliet, die haar dochter willen koppelen aan een man die de kermisattractie van haar vader kan overnemen. Niet door het studentencorps, dat niet begrijpt hoe een van hen zich zo kan verlagen. En niet door de dorpelingen, die hun straten – waarin de oorlog lijkt losgebarsten –  niet meer herkennen. Romeo en Juliet kiezen voor elkaar en zichzelf. Maar de prijs is hoog.

______________________________________________________________________
Young Ones Kick Off  (kinderen)| 10 – 12  jaar | Productie
Regie: Anne- Minke Meijer

Young Ones Kick-Off is een theaterproject voor de beginnende jonge speler van 10 tot 12 jaar. Tijdens het project werk je aan de basisvaardigheden van theater en train je alle onderdelen die je nodig hebt als acteur of wanneer toneelspelen je hobby is. Young Ones Kick-Off legt een perfecte basis, zodat je in een volgend seizoen mee kan spelen in een grotere productie. Auditie is voor dit project niet verplicht. Je bent wel van harte welkom om deel te nemen aan de auditiedag, zodat wij je kunnen adviseren in welke productie je het beste past.

Tijdens Young Ones KickOff werk je aan een kleine voorstelling  die te zien zal zijn op het Young Ones Festival in December.

______________________________________________________________________
Young Ones Kick Off | v.a. 12  jaar | Productie
Regie: Esther van Til

Young Ones Kick-Off is een theaterproject voor de beginnende jonge speler vanaf 12 jaar. Tijdens het project werk je aan de basisvaardigheden van theater en train je alle onderdelen die je nodig hebt als acteur of wanneer toneelspelen je hobby is. Young Ones Kick-Off legt een perfecte basis, zodat je in een volgend seizoen mee kan spelen in een grotere productie. Auditie is voor dit project niet verplicht. Je bent wel van harte welkom om deel te nemen aan de auditiedag, zodat wij je kunnen adviseren in welke productie je het beste past.

Tijdens Young Ones KickOff werk je aan een kleine voorstelling  die te zien zal zijn op het Young Ones Festival in December.

______________________________________________________________________
Young Ones Master | v.a. 18 jaar | Tourvoorstelling
Tourvoorstelling voor kleine selectie ervaren spelers | Regie: Jeroen Kriek | Tekst: Nard Verdonschot

Een groep ervaren en talentvolle acteurs gaat onder leiding van Jeroen Kriek in 20 weken werken aan een professionele tourvoorstelling. Tijdens het project volg je verschillende verdiepende theater en speltrainingen. Young Ones Master is geschikt voor spelers met veel spelervaring die de ambitie hebben om zeer intensief met theater bezig te zijn of dit al doen.

Young Ones Master sluit af met een professionele voorstelling die te zien is op verschillende festivals, maar die ook verkocht kan worden aan andere speellocaties.

 _______________________________________________________________


Young Ones Cinema | v.a. 14 jaar | Film
Regie & montage: Erik Franssen

Acteren op film vraagt een andere wijze van acteren dan acteren in een theatervoorstelling. Een fysieke speelstijl en de kunst van je lichaam en mimiek het verhaal laten vertellen loopt als rode draad door het project.
Ook de technische kant van het film maken komt aan bod. Als acteur wordt je op meerdere vlakken in het filmproces betrokken. Young Ones Cinema is geschikt voor jongeren die zich willen verdiepen in filmacteren en daarnaast willen leren hoe een film van begin tot eind tot stand komt. Dit is jouw kans om mee te spelen in een professionele film!

 ____________________________________________________

Young Ones Express |v.a. 14 jaar | Productie
Regie: Irene Kriek

Young Ones Express is snel, groots en fysiek. In sneltreinvaart werk je naar een korte productie toe waarbij fysiek spel voorop staat. Je verdiept je in het gebruik van je lichaam en leert hoe je verhalen kunt vertellen zonder woorden te gebruiken. Het project is geschikt voor spelers met enige spelervaring die graag uitgedaagd worden en het maximale uit zichzelf willen halen. Young Ones Express wordt gegeven door een nieuw gezicht bij The Young Ones: Irene Kriek. Irene is een regisseur/ maker met een indrukwekkende theater CV. Zij heeft diverse jongerenvoorstellingen gemaakt bij o.a. Toneelgroep Amsterdam.

Je sluit het project af met een korte voorstelling die te zien is op het Young Ones Festival in December.

______________________________________________________________________

YOUNG ONES & CO | THEATER GNAFFEL
Regie: Elout Hol en Mark Haayema

Bij het project Young Ones & Co nodigt the Young Ones elk seizoen een andere gastmaker of gezelschap uit om binnen The Young Ones een productie te maken. Dit seizoen is dat Theater Gnaffel! Theater Gnaffel maakt voorstellingen met mensgrote poppen en creeert hiermee magie op het toneel. Het bespelen van een pop is een ambacht. Een fysieke en spelvaardigheid die weinig acteurs bezitten en die The Young Ones van groot belang vindt. Een unieke kans om ook deze kant van theater te ontdekken, onder begeleiding van een van de beste poppenspelers!

Het eindresultaat van Young Ones & Co is een korte voorstelling met poppenspel, die te zien zal zijn op het Young Ones Festival op 14 en 15 december.