De eerste repetitie van De Star Wars Saga

Nu heb ik het script voor de tweede keer gelezen. En weer tranen in mijn ogen van het lachen. Zijn het de goede grappen, of het feit dat ik dit mag spelen met Elene, op de parade!
Ik ben nog nooit op de parade geweest, heb dus geen idee wat ik me voor moet stellen. Tenten met voorstellingkjes, misschien een soort van camping erbij? Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan tussen Ellie en mij. Ik ben benieuwd of ons acteerschap bestand is tegen zoveel spannende stress en nieuwigheid. Tot nu toe hebben we nooit ruzie gehad, volgens mij hoef ik me daar absoluut geen zorgen over te maken. Samen in een tentje, de hele dag Jeroen en Barbara spelen, van ’s ochtends vroeg tot savonds laat, tot ze denken dat we echt zo zijn. Het is nu donderdag en zaterdag de eerste repetitiedag. Vanavond en morgen de hele dag zoveel mogelijk tekst in mijn hoofd krijgen.

May the force be with you, always!

Thomas

EersteRepetitieJ&B-1
EersteRepetitieJ&B-6
EersteRepetitieJ&B-13
EersteRepetitieJ&B-17
EersteRepetitieJ&B-19
EersteRepetitieJ&B-21
EersteRepetitieJ&B-32
EersteRepetitieJ&B-33