Brieven uit het internaat: “Het is fysiek echt zwaar”

Foto Arlette 01Het is alweer woensdag avond nog maar 2 nachtjes tot aan de première echt super spannend. Vanmiddag heeft Jeroen ons 2/3 van het stuk voorgelegd, en het word echt heel vet. We moeten alleen nog wel hard werken, ik voel wel dat deze groep dat ook wil. De groep streeft ook naar kwaliteit, en dat vind ik fijn, de groep is erg gedreven, gefocust, rustig en toch allemaal super verschillend. En dat merk je in positieve zin ook tijdens het repeteren. De sfeer die overdag heerst in de groep, komt ook deels weer terug in de voorstelling.

Maar ik mis wel mijn mama, papa, zus, hond en vriendinnen…. en me eigen kamertje, me eigen bedje en mijn gitaar! Maar het is supertof dat we 24/7 bezig zijn met het liefste wat ik doe en dat is natuurlijk theater maken!

Ik heb echt super veel zin in komend weekend en volgend weekend, dat we al ons harde werk kunnen laten zien aan vrienden familie buren collega’s klasgenoten eigenlijk aan iedereen. En ik hoop ook dat de zalen vol zitten.

Foto Arlette 02De beelden die Jeroen, Nard en Maurits schetsen zijn heel erg abstract en af en toe te vreemd voor woorden. Maar uiteindelijk juist weer heel duidelijk, ja het klinkt nu vast heel vaag maar veel duidelijker kan ik het ook niet echt omschrijven.

Het is fysiek echt zwaar, het vraagt veel van je. en mijn stem valt ook weg af en toe, er gaan dan ook super veel koppen thee doorheen. Het is eten is echt super lekker, ik eet hier ook echt donders veel, te veel eigenlijk. Ik heb vanavond ook voor het eerst een pannenkoek met kaas gegeten echt lekkerrrrr maar wel machtig.. dus complimentje voor peppi en kokki.

en de rest van de week ga ik lekker genieten !

kusjes van Arlette