Brieven uit het internaat: “Dominique, nique, nique…”

Meisjesinternaat Parademaken“Dominique, nique, nique….” . “Dominique, nique, nique….” . Dat liedje heb ik al sinds gisteren continu in mijn hoofd. Het is een echt ‘Nonnenlied’ en wij zingen ‘m ook in de voorstelling. Echt een deuntje dat de hele dag(of beter gezegd, de hele week…) in je hoofd blijft hangen. “Dominique, nique, nique….” , kijk, daar gaat ‘ie al weer…
Vandaag weer een training gehad. Dat was wel weer fijn, gisteren hebben we namelijk geen training gehad vanwege de opnames van de video’s. Ik vind zo’n training altijd een super lekker begin van de dag. Nou ja, onder de training is het best afzien, maar achteraf voel je je helemaal lekker in je vel. En het is natuurlijk ook super goed voor de groep, omdat je continu gefocust bent op elkaar.
Vanmiddag zijn we weer met de fiets op pad geweest. We gingen naar het centrum van Zwolle en hebben daar een beetje de voorstelling gepromoot. We liepen in onze geweldige pakjes door de winkelstraat, al zingend. (Ja inderdaad, “Dominique, nique, nique….”) We hadden heel wat bekijks en ik denk dat we de winkelende mensen wel erg nieuwsgierig hebben gemaakt! Hopelijk komen er veel mensen kijken, want spelen voor een lege zaal is natuurlijk niet leuk.
Meisjesinternaat parade2
Net hebben we een scene in (een soort van) ons ondergoed gemaakt en ook een ‘douchescène’. En we hebben ook wat gedeeltes van de opnames van gister gezien! Ik ga niet te veel verklappen, maar het wordt echt enorm gaaf! Ik denk dat het publiek echt verrast word…
Meisjesinternaat Parade3
Nu ga ik nog even lekker chillen. Ben wel enorm moe aan het worden, net als iedereen trouwens. Maar het is wel super gezellig en de sfeer zit er nog steeds lekker in!
Veel liefs(ook aan m’n ‘kleine’ broertje, die is jarig vandaag!!)
Miriam