Awardwinnende Documentaire Destressed 20 sept in Zwolle

Op 20 september kun je in het Young Ones Theater de documentaire Destressed zien. Deze docu van Garry Pastore en Young One Fokke Baarssen won in Amerika maar liefst 3 filmprijzen. Er zijn twee mogelijkheden om de film te zien:

  • Destressed film met vraag-en-antwoord sessie voor film studenten in Zwolle op 20 september 2015 in Theater The Young Ones” om 15u30
  • Destressed film met vraag-en-antwoord sessie in Zwolle op 20 september 2015 in Theater The Young Ones” om 19u30

Destressed vertelt het verhaal van een man in wiens leven stress centraal staat. Nadat Garry Pastore de strijd tegen een infectie in zijn darmen heeft overwonnen als gevolg van chronische stress, besluit hij zijn leven te beteren en op zoek te gaan naar innerlijke rust. Zijn zoektocht brengt hem onder andere bij zijn broer die hij ruim tien jaar niet meer gesproken heeft, een Chinese heeldokter, slachtoffers van de orkaan Sandy en een oorlogsveteraan. Een bizarre zoektocht naar fatsoen in een knotsgekke wereld.

Garry’s harde werk en Destressed werden bekroond met 3 filmprijzen tijdens diverse filmfestivals in de USA. Deze keer brengt Garry letterlijk zijn pakkende en tegelijk ook grappige docudramedy mee naar België en Nederland. Hij zal zijn publiek te woord staan tijdens een vraag-en-antwoord sessie na de film.

Er zijn standaard tickets te bestellen met start om 15u30 en 19u30 uur of VIP ticket met diner met Garry Pastore en Fokke Baarssen voor de avondvoorstelling.

Je kunt hier je tickets reserveren!

Fokke Baarsen:
Young One Fokke is naast zijn acteerwerk ook filmmaker. Dit jaar maakte hij de documentaire “De Jeweetwels” over de totstandkoming van de voorstelling “Flood”, die in oktober vorig jaar bij The Young Ones in premiere ging. Maar van 2011 tot 2014 werkte Fokke als producent, cameraman en editor ook aan de Amerikaanse documentaire “Destressed”. De opnames maakte hij op verschillende plekken in Amerika, zoals New York, Las Vegas en Florida. De film ging in 2014 in premiere op het Garden State Film Festival en won daar de publieksprijs en juryprijs voor Beste Documentaire. En nu komt de film eindelijk naar Nederland. Het belooft een bijzondere vertoning te worden. Behalve de filmvertoning zullen regisseur Garry Pastore en Fokke Baarssen na de film het publiek te woord staan. Dan kun je al je vragen afvuren op Fokke en Garry. Garry is zelf ook acteur, maar dan in Hollywood. Zo speelde hij kleine rollen in The Wolf Of Wall Street, The Dark Knight Rises en de legendarische tv-serie The Sopranos. 

Bekijk hier de trailer van Destressed: