Avenue Liberté op BFO2012 groot succes

Op 5 mei vond de allereerste editie van Avenue Liberté plaats. Niek van der Sprong The Young Ones dit jaar om voor Bevrijdingsfestival 2012 een theaterweide te programmeren. Samen met Theatergroep de Jonge Honden, Theatergroep Volt, The New Ones, War Pigs, ArtEZ, Growing Up in Public en de Verhalenboot hebben wij 5 mei een fantastische dag vol theater neer kunnen zetten! Voor een aantal spelers was er zelfs een moment of fame op het hoofdpodium, waar productieleider Ilona Kevelham werd geïnterviewd over dit nieuwe onderdeel van het festival.

Overvolle voorstellingen, rijen mensen, grote opkomst van de pers en een hele goede sfeer maakten de dag tot een succes. The Young Ones heeft er ontzettend van genoten om dit project te dragen en is blij met de fantastische samenwerking tussen alle regionale theatermakers.

Het theatereiland Avenue Liberté is nieuw. Een samenwerkingsverband van regionale theatergezelschappen zoals The Young Ones en de Jonge Honden. De aanstekelijke mix van circus, rariteiten en kermisvermaak uit de jaren dertig trekt rijen naar de kleine tenten.’ Aldus de Stentor.

Alle medewerkers, spelers, vrijwilligers en betrokkenen bedankt voor jullie inzet en voor deze geweldige dag!  Hier onder de cast van Avenue Liberté op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Overijssel: