ArtEZ speelt Sleep Well op het Young Ones Festival

 

Een paar weken geleden waren wij op ArtEZ om te kijken naar twee voorstellingen van de tweedejaars docent Theater studenten. In het project ‘meemaken’ maakten twee groepen o.l.v. een opleidingsdocent een voorstelling. Een van die voorstellingen was Sleep Well, waar ook Young One Vera Vogel in te zien zou zijn. Al gauw werd duidelijk dat deze voorstelling meer was dan een leuk ‘schoolproject’. Speelt dit alleen hier op school? Dat is zonde! Deze voorstelling moet meer speelbeurten krijgen! En zo geschiedde.

Wij zijn zeer verheugd dat we aankomend Young Ones Festival de bizarre maar vooral prachtige en beeldende voorstelling mogen aankondigen. Sleep Well is te zien op vrijdag 11 en zaterdag 12 december. Don’t miss it! Kaarten koop je hier

De voorstelling laat zich lezen als een studie van de mens. Vrouwen zijn bimbo’s in strak zilver, of sekspoppen op klompen, terwijl mannen uit niets anders meer bestaan dan hun organen en hormonen. Met z’n allen voeren ze de stoelendans van het leven uit, volgens strakke regels en patronen.