Acteurs gezocht voor theaterproject in de zomer!

The Young Ones en ’t Wasdom (jongerenwerk Dominicanenklooster Zwolle) zoeken jongeren tussen de 16 en 25 jaar die zowel open-minded als maatschappijkritisch zijn. Jongeren die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en het lef hebben op straat theater te maken.

Samen met 10 jongeren uit Roemenië maakt je een voorstelling die jou en anderen uitdaagt elkaar echt te leren kennen. Bewust van je vooroordelen. Zo draagt de voorstelling bij aan meer begrip en minder uitsluiting en discriminatie. De voorstelling wordt in 1 week gemaakt en daarna treed je op tijdens de Blauwvingerdagen. Het project wordt inhoudelijk begeleid en geregisseerd door Nard Verdonschot (o.a Theater Gajes).

Wat | Waar | Wanneer
In de week van 9-16 juli woon, werk en leef je met elkaar in Het Young Ones theater.  Toewerkend naar de voorstellingen op 15 juli.

Wat Kost het?
De kosten voor de overnachtingen, catering en begeleiding zijn €100,-.

Meld je aan
Er zijn beperkte plekken voor dit project. Daarom vragen we je bij interesse een korte motivatie (+/- 200 woorden) te schrijven waarom jij met het project mee wilt doen. Stuur deze vòòr zondag 14 juni naar [email protected]  

Het project is een samenwerking tussen The Young Ones en Dominicanenklooster Zwolle. Gefinancierd door de Europese Unie.