26 maart: Jules Deelder in het Young Ones Theater!

De-Deeldeliers-persfoto-club-2015-DeeldeliriumDe Partij voor Cultuur en Nachtburgemeester Jeroen van Doornik presenteren i.s.m. Theater Young Ones:

Jules Deelder & Bas van Lier
DE DEELDELIERS
Deeldelirium Album release & clubtour 2015

DE DEELDELIERS (met Dominee Van Lier op orgel en klavier; Don Boris, terreinsax; Van Deelen, ontbijtkoek en Erik de Noorman op atoombom) draaien de gaskraan open en maken gehakt van jazz, rock, funk, soul, hip, hop, jive, jump, ska, punk, dub, grunge, rap, bop en alles daaromheen en tussenin, waarbij ze volslagen van god los net zo lang door het lint gaan, tot een iegelijk in het bezit van een geldig toegangsbewijs met het schuim op de mond naar de dichtstbijzijnde psychiatrische inrichting is afgevoerd. Mede namens gedopeerden warm aanbevolen. *****

De Deeldeliers zijn:
Jules Deelder – Stem, slagwerk,
DJ Bas van Lier – Hammond orgel, stem
Boris van der Lek – Tenorsax
Erik Kooger – Slagwerk

Partij voor Cultuur:
”Op 26 maart halen de Partij voor Cultuur (PVC) en de Nachtburgemeester van Zwolle de de generaal onder de nachtburgemeesters Jules Deelder naar de hoofdstad van Overijssel. De nieuwe clubtour van De Deeldeliers, Deeldelirium, bleek er nog niet geboekt. “Hedon had er geen trek in, en Odeon gaf niet thuis. Tsja, dan doen we het zelf maar.”, zegt Martijn van Hese, partijleider van de PVC: “Onze Zwolse Nachtburgemeester zou natuurlijk compleet ongeloofwaardig zijn als Deelder onze stad enkel voorbij zou rijden. Dus hebben we besloten om Deeldelirium in samenwerking met Theater Young Ones in eigen beheer naar onze stad te brengen. Tegen kostprijs, nergens is het kaartje voor deze clubtour zo goedkoop. We willen er namelijk niks aan verdienen.” Nachtburgemeester Van Doornik is in zijn nopjes: “We staan zelf, persoonlijk, garant voor de gage van de Deeldeliers, maar dat risico nemen we van harte! We verwachten een grote aanloop. In Theater Young Ones passen zo’n tweehonderdvijftig mensen. Ik ga mijn best doen om dat vol te krijgen. Van de Nachtburgemeesters uit Groningen en Nijmegen heb ik al gehoord dat ze zullen komen. 26 maart is het FEEST! Dat mag je niet missen.”

WANNEER
26 maart 2015 – 20.30 uur

LOCATIE
Het Young Ones Theater

KAARTEN
Kaarten kosten € 16,75 (incl. service & transactiekosten) en zijn te te koop via de ticketshop onderaan de pagina
of een half uur voor aanvang aan de kassa (indien beschikbaar)