25 september albumrelease concert The Junction!

 

2015. The Junction. Photo: Allard Willemse
2015. The Junction.
Photo: Allard Willemse

The Junction is een jonge a cappella vocal group. De stemmen van de vijf vocalisten worden ingezet als krachtige, expressieve instrumenten, razendsnel schakelend van jazz-harmonieën naar RnB-riffs, en van virtuoze solo’s naar strakke beats. Met veel passie brengen de zangers een divers repertoire aan nummers, variërend van hedendaagse popnummers tot klassiekejazz standards en eigen composities.

Direct na hun start in 2013 won The Junction op het VokalTotal Festival in Graz de award voor Beste Jazz Arrangement. In hetzelfde jaar toerde de groep door Zuid-Korea en speelde als support act van de Handsome Poets bij hun clubtour door Nederland. De zangers gingen in het voorjaar van 2014 op tour met het Ricciotti Ensemble en begonnen in Duitsland naam te maken in het a cappella circuit. Begin 2015 toer de The Junction door Indonesië en gaf tijdens de ITB International Choir Competition concerten en masterclasses. In mei won de groep vervolgens de prestigieuze internationale vocal group competitie tijdens het Aarhus Vocal Festival in Denemarken.

Op 25 september wordt The Junction’s allereerste album ‘Right Down The Road’ gereleased, en op deze dag geven ze een concert in Theater Young Ones om dit te vieren.

The Junction bestaat uit: Tineke Blok, Margriet van Duijvenbode, Joyce-Lou van Ras ,Henk Kraaijeveld en Paul Maaswinkel

Voor meer info, kijk ook op http://www.thejunctionofficial.com

Datum: 25 september 2015
Tijd: 20.30 uur
Locatie: Het Young Ones Theater
Prijs: € 12,50

Bestel kaarten