16 & 17 juni: Vier Oost Theater Festival

Geniet van toneel, muziek, dans, pop-up theater en meer uit het Oosten. Kom naar de eerste editie van het tweedaagse Vier Oost Theater Festival! 

Twee lange zomeravonden vol met muziek en theater, de parels uit het Oosten. Met een kaartje voor het festival ziet u de hele avond korte voorstellingen en optredens. Niet alleen in de theaterzalen, maar vooral op verrassende locaties in het theater, zoals het loading dock, de artiestenfoyer en het dak van de schouwburg.  Alle voorstellingen worden 2 of 3 keer gespeeld op een avond, zodat u meerdere voorstellingen en concerten kunt bezoeken.

Op het programma staan o.a. Toneelgroep Oostpool, Nederlandse Reisopera, Orkest van het Oosten, Theater de Makkers, The Young Ones, Theater Gnaffel, Kameroperahuis, KOORBAZEN, Valerius Ensemble, Arnhemse Meisjes en Bovenste knoopje open. Daarnaast kan er een theatersafaritocht gemaakt worden door het theater met optredens van studenten van Deltion en Artez en de winnaars van de Kunstbende.

The Young Ones speelt:

festivouw
Regie: Vera Vogel & Liza Slootman
Wat is een festival zonder festivalcamping? Niks! In een eindeloze karavaan van rijdende huisjes en uitvouwbare slaapgelegenheden komt The Young Ones naar het Vier Oost Theater Festival. Ter plaatse ontvouwt zich als een vouwwagen een pop up performance, zodat het festival in een echt festival verandert, met een echte camping. Met entertainment door het animatieteam!

Lees meer