11 & 12 april: Hardkoor Mannenkoor 2.0 – We Are Men!

Hardkoor-Mannenkoor-2.0-Poster-Website-SmallWE ARE MEN!
Muziek & dirigent: Paul Maaswinkel
Muzikale coaching: Glenn de Randamie (Typhoon)
Regie: Nard Verdonschot 

Hoe is het om een man te zijn? Wat beweegt een man? Hoe vindt een man vrede in zichzelf? Mannen vragen zich dat niet af. Ze zijn gewoon. Een man hoeft niet stil te staan bij zijn positie, bij zijn plek in het universum. Die is vanzelfsprekend. Wij leven immers in een wereld die voor een groot deel vormgegeven is door mannen.

Hardkoor Mannenkoor heeft zich juist wel gebogen over de grote vragen rondom mannelijkheid. Al zingend, zoekend, schrijvend en grappen makend, banen de heren zich met opgeheven hoofd een weg door de diepste krochten van de mannelijke ziel. Het concert ”We Are Men!” is het resultaat van hun zoektocht.

HARDKOOR MANNENKOOR
Hardkoor Mannenkoor 2.0 is het vervolg op het vorig jaar opgezette experiment van The Young Ones en provincie Overijssel om een nieuw mannenkoor op te richten met mannen van 12 tot 60 jaar. Na het succes van deze eerste editie heeft The Young Ones dit jaar in eigen beheer Hardkoor Mannenkoor 2.0 opgericht: een gezelschap van 23 mannen van alle leeftijden, uit alle lagen van de bevolking. Een avond per week komen ze samen. Om te bewegen, te praten, maar vooral om te zingen.