i.s.m. Frion

My Way

Regie: Irene Kriek

In de bijzondere voorstelling My Way gaat alles op een eigen manier.
Gelukkig niet zoals het hoort.
Want als je vuilisvrouw of man bent betekent dat niet dat je niet kan dromen.

My Way is een voorstelling met zes spelers met een verstandelijke beperking, die onder leiding van regisseur Irene Kriek in 8 weken tijd naar een korte productie hebben toegewerkt. De voorstelling is te zien op het Frion Festival op 25 mei 2014, in Odeon de Spiegel. My Way is het resultaat van een nieuw en bijzonder project van Frion en The Young Ones. Koop nu je kaarten, want deze voorstelling wil je niet missen!

Speeldata

25 mei 2014 op het Frion Festival

Locatie

Theater de Spiegel

Achtergrond

Frion en The Young Ones slaan de handen ineen. Beide instellingen delen de overtuiging dat een ieder kan leven in een samenleving waar participatie en samenredzaamheid centraal staan. Waarbij mensen met een verstandelijke beperking zeggenschap houden over hun eigen leven. Centraal staat dat ieder mens erbij hoort in de samenleving en dat iedereen mee kan doen.

Met deze theaterproductie – voor uitsluitend mensen met een verstandelijke beperking – wil zij voorzien van de continue voeding van de persoonlijke ontwikkeling en leergierigheid op gebied van Kunst en Cultuur. Kunst en cultuur – ongeacht leeftijd, afkomst of opleiding – draagt bij aan het ontdekken van ieders mogelijkheden, de wereld om je heen en hoe jij je daartoe wil verhouden.

Kijk voor meer info ook op www.frionfestival.nl

Cast & Crew

Regie: Irene Kriek
Productie: Annely Noeverman
PR & Marketing: Kelly de Haan
Fotografie & Vormgeving: Erik Franssen

Cast: Joost Bastiaan, Jeroen Vrolijk, Anna-Louise Maurits, Sean Morgan, Karlien de Wit en Angel Koster.

Met speciale dank aan:
Glenn de Randamie (Typhoon) voor het geven van de rap workshops, Paul Maaswinkel (componist) voor het geven van een workshop Beatboxen ,Gabrielle Bruin en Arnold Fransen (Frion) voor de geweldige samenwerking en de ROVA voor het beschikbaar stellen van de in de voorstelling gebruikte containers.

Mogelijk gemaakt door:
De vrienden van Frion.

The Young Ones My way 7
The Young Ones My way 13
The Young Ones My way 15
The Young Ones My way 16
The Young Ones My way 19
The Young Ones My way 20
The Young Ones My way 26
The Young Ones My way 29
The Young Ones My way 34
The Young Ones My way 36
The Young Ones My way 42