Eindelijk Optimistisch

De Normalen

Regie: Jeroen Kriek | Tekst: Nard Verdonschot

De Normalen: tien jonge mensen uit alle lagen van de bevolking. Mensen zoals jij en ik. Ze zijn bijeen om het op te lossen. Om een daad te stellen. Ze willen de impasse waarin hun leven zich bevindt doorbreken. De weg die ze altijd gevolgd hebben, leidt tot niets. De Normalen zijn doodgelopen in onze geïndividualiseerde samenleving. Ze zoeken het collectief. Een leefvorm waarin ze zich iets waard voelen. Waar ze gewaardeerd worden, gewoon omdat ze er zijn.

De Normalen is een hilarische worsteling van verweesde individuen opzoek naar een ideale manier van samenleven. Hun pogingen om het allesvervlakkende ritme van de vierentwintig-uurs-economie te doorbreken, zijn moedig, aanstekelijk en gedoemd om totaal te mislukken.

 

Speeldata

April t/m september 2014

Locatie

Het Young Ones Theater
Festival Havenwerk
Zwolle Unlimited
Windesheim

Achtergrond

Tijdens Young Ones Master werkt regisseur Jeroen Kriek met een groep ervaren spelers van 18 jaar en ouder in 20 weken toe naar een voorstelling. In de eerste fase van het project volgen zij verschillende verdiepende theater en speltrainingen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de fysieke trainingen en meditaties, die zich richten op het bewustzijn en gebruik van het lichaam en wat het belang hiervan is tijdens het spelen. In het proces dat de spelers met elkaar doorlopen ontstaat uiteindelijk de basis voor een voorstelling, waaraan vanaf dat moment wordt gewerkt.

Cast & Crew

Regie: Jeroen Kriek
Tekst: Nard Verdonschot
Productie: Ellen Wisse
Regie assistentie: Lisi de Schepper
PR & Marketing: Kelly de Haan
Fotografie en Vormgeving: Erik Franssen

Cast: 
Vera Vogel, Anne van Uum, Tamara Hofman, Lisanne Hekman, Marleen Kamminga, Lune van der Meulen, Nina van der Hulst, Richard Muis, Geert Kamminga, Esther van Til

 

 

_MG_9616
_MG_9518
_MG_9568
_MG_9588
_MG_9647
_MG_9694
_MG_9696
_MG_9714
_MG_9779
_MG_9792
_MG_9823
_MG_9445
_MG_9871
_MG_9923
_MG_9928
_MG_9996